Prijzen Seasons Tuinenwedstrijd 2016

Anne Bonthuis

29 August 2016

Van weelderige bostuin tot strakke stadstuin, van kleine daktuin tot uitgestrekte cottagetuin: Seasons nodigt trotse tuineigenaren uit om mee te doen aan de Seasons Tuinenwedstrijd 2016! Stuur hier je foto’s in.  Wat kun je winnen? Hoofdprijs:

  • Een luxe borderspade met steps én een luxe bordervork van Sneeboer, t.w.v. €215. Sneeboer staat internationaal bekend door handgesmeed tuingereedschap van de hoogste kwaliteit en roestvast staal, dat gebruikt wordt door kritische tuiniers.

spade-vork

  • Een fantastisch sproeisysteem van Gardena, aangeraden door onze tuinvrouw Jeanet Zandbergen, t.w.v. €89. Gardena biedt een compleet assortiment aan tuinbenodigdheden, zoals besproeiingssystemen, pompen, tuinvijvers, gazononderhoud, verzorging van bomen en struiken, tuingereedschap en bodembewerking.

Gardena Weekprijs voor ‘Tuin van de Week’:

  • Een groenteset, tomatenset of kruidenset van De Wiltfang (t.w.v. gemiddeld €100). De Wiltfang is een internetwinkel met functionele en mooie tuinproducten voor enthousiaste particuliere tuinliefhebbers, maar ook mensen uit het vak. Het assortiment van De Wiltfang bestaat uit eerlijke en duurzame handgereedschappen voor de tuin. Telefonisch te bereiken via: 0346-218111.

Kruidenset Deze kruidenset bestaat uit crèmekleurige kruidenbakjes, een kruidenschaar, Maxfeel-handschoenen, een rolletje touw (blauw), een kruidendroogrek, kruidenbewaarzakjes, basilicum-, peterselie-, en tijmzaad en een boekje van De Wiltfang: De Kruidentuin. Groenteset Deze groenteset bestaat uit een balkonmand voor groente, een plantensteun voor de balkonmand, beschermhoes gaas, beschermhoes kas, spinaziezaadjes, tuinhandschoenen van eco-katoen en boekje van De Wiltfang: De Groentetuin. Tomatenset Deze tomatengroeiset bestaat uit een groeitas met frame, dun foamdraad, een groene dunschaar en tomatenzaad. Niet gewonnen? Niet getreurd. Onder alle deelnemers en stemmers verloten we ook nog 3 mooie tuinsets van De Wiltfang en 3 setjes boeken van A.W. Bruna Uitgevers ‘Het verborgen leven van bomen‘, door Peter Wohlleben en ‘Vlees noch Vis‘ door 24Kitchen chef Estée Strooker. Handig in tuin Deze handige tuinset bestaat uit een thermosfles, tuinagenda, dameshandschoenen, een Sheffield-tuinmes en een rolletje touw. boeken Vlees noch Vis Koken zonder vlees of vis zit bij de meesten van ons gewoon nog niet zo in het systeem. Een keer een snelle salade voor jezelf is waarschijnlijk goed te doen, maar heel veel verder dan dat komen we vaak niet. Daarom biedt Vlees noch Vis je eindeloze inspiratie voor gerechten zonder vlees en vis. Het verborgen leven van bomen In Het verborgen leven van bomen deelt boswachter Peter Wohlleben zijn diepe liefde voor het bos en bomen. Hij vertelt fascinerende verhalen over de onverwachte vaardigheden van bomen en verklaart de verbazingwekkende processen van leven, dood en wedergeboorte die hij heeft waargenomen in de bossen.


Gratis voor jouMeer Acties en aanbiedingen