Home Stock Limited Editions

Anne Bonthuis

1 December 2015

Home Stock Limited Editions is geen doorsnee winkel. Het is een inspiratieplek, waarbij alles wat je ziet te koop en betaalbaar is; van meubels tot vintage. download (1)Hierdoor wisselt het winkelbeeld continu en zijn er dagelijks nieuwe buitenkansjes op de kop te tikken!

Energie zit volgens de eigenaars in het zoeken. Het zoeken naar de balans, het balanceren op de grens. “Om niet te vallen moet je blijven bewegen, blijven zoeken” zeggen zij. Homestock is de winkel waar je precies vindt wat je zoekt maar ook precies dát waarvan je niet wist dat je het zocht totdat je het vond. Homestock is voortdurend op zoek. De saamhorigheid van het verschil. De gezamenlijkheid van het contrast.

balans

Het is een unieke winkel waar het hele gezin met plezier naar toe gaat, je treft dan ook nooit wachtende mannen aan tegen de winkelpui. Homestock maakt een gewoon interieur bijzonder met robuuste meubels, verfijnd serviesgoed en grappige, mooie en kleurrijke accessoires voor elke ruimte van je huis.

A

“Homestock is ontstaan met het idee dat iedereen zich thuis moet voelen. Een gezellige winkel waar je in elke hoek weer wat nieuws ziet en voor ieder budget wat te vinden is. We hebben een zeer gevarieerd aanbod met zowel nieuwe spullen als industrial vintage, maar ook hebben we seizoensuitstapjes, met andere woorden je weet nooit wat je bij ons aantreft” vertelt Sita Baarsma (38 jaar). Samen met haar man Wouter is ze eigenaar van Homestock.

Impressie Eindhoven

“Wouter en ik zijn altijd druk met het vinden van nieuwe adresjes voor inkoop en elke keer als ik de winkel inloop ben ik zelf weer nieuwsgierig wat er binnengekomen is. We proberen elke week nieuwe spullen binnen te krijgen zodat het aanbod altijd in beweging blijft” aldus Sita. Met een glimlach vult ze aan: ” het is heerlijk werk om te doen! Homestock vertelt het verhaal dat alles kan, gewoon, omdat alles kan. Alles is balans tenslotte, zolang je maar beweegt. En zoeken, zoeken is niets anders dan vinden in uitvoering.”

hier

Haarlem Drossestraat 7 2011 XW | 06- 12 18 52 49 | [email protected]            

Eindhoven Nieuwe Emmasingel 30 5611 AM| 06-82 65 87 55 | [email protected]

Open: di t/m za: 10.00-17.30 en zondag van 12.00-17.00

of kijk op www.homestock.nl voor meer inspiratie & informatie!


Gratis voor jouMeer Adressen