5x kerstboom inspiratie

Marene Hendriksen

14 December 2018

Kerstboom

De originele kerstboom met geurende naalden en een groene kleur is natuurlijk prachtig. Maar er zijn ook andere versies voor als je eens heel iets anders wilt proberen. De een is nog creatiever dan de ander, wij delen een aantal toppertjes met jullie.

Houten pracht

Deze versie op de traditionele kerstboom zie je steeds vaker terug. Hij is stijlvol én milieuvriendelijk aangezien je hem kunt bewaren en dan volgend jaar gewoon weer van zolder kunt halen. Zet de cadeautjes op de planken voor een speels effect. Hier worden wij vrolijk van! Bekijk hier hoe je zelf zo’n creatieve houten boom kunt maken. Wil je een houten kerstboom winnen? Doe dan hier mee met onze winactie.

Kerstboom

Beeld: modishstore.com

Zwevende kerstballen

Met deze bijzondere kerstboom kun je veel variatie aanbrengen. Zo kun je zelf de kleur kiezen aan de hand van de kerstballen en kun je bepalen of je er ringen tussen plaatst of dat je het alleen bij zwevende kerstballen houdt. Zet de cadeautjes in de boom voor een bijzonder effect. Met deze boom ben je helemaal klaar voor de gezellige kerstdagen. Wil jij zo’n prachtige boom kopen? Kijk dan op de website van Modern Christmas Trees.

bijzondere kerstbomen

Beeld: Modern Christmas Trees

Takken uit het bos

Duik het bos in en kom terug met verschillende soorten takken. Bundel ze vervolgens tot een gezellige en natuurlijke boom. Kies echt voor verschillende diktes en lengtes qua takken zodat het een speelse boom wordt. Voeg daarnaast ook een aantal dennenappels en kerstballen toe om je boom helemaal af te maken. Ook leuk om deze versie in het klein te maken als decoratie voor op tafel.

bijzondere kerstbomen

Beeld: Funky Junk

Makkelijk maar stijlvol

Deze versie is super geschikt als je niet te veel moeite wilt doen, maar toch een sfeervolle boom in huis wilt hebben. De takken geven de sfeer van een originele kerstboom en de kerstballen en versieringen zorgen voor wat meer diepte. Zet de pakjes bij de muur en je bent helemaal klaar voor de kerst!

bijzondere kerstbomen

Beeld: Pinterest

Verzameling foto’s

Deze boom is misschien wel het makkelijkste te maken maar hartstikke creatief vinden wij. Ook handig als je niet erg veel ruimte hebt in huis, het enige wat je voor deze boom nodig hebt, is een muur. Door lichtjes toe te voegen creëer je net wat meer diepte voor een gezellige sfeer.

Kerstboom

Beeld: @doityourself_th

Lees ook:

Kap je eigen kerstboom Duurzame kerstboom op vier manieren  Zelf maken: kerstboom 


Gratis voor jouMeer Wonen