Het Voorhuis

Anne Bonthuis

22-06-2015 08:39:44

Tonie’s B&B bevindt zich in het voorhuis van een circa tweehonderd jaar oude stolpboerderij in het pittoreske Noordeinde. ‘Het Voorhuis’ is een ideaal logeeradres voor gasten die voor rust, ruimte en natuur komen. In feite is de B&B een compleet huis, inclusief eigen voordeur aan de straatkant. Zelf wonen Tonie en haar man in de voormalige koeienstal achter het voorhuis.

Het is puur genieten.

Deze plek delen

Vanaf een riant ‘eigen’ terras met prachtig uitzicht over de Eilandspolder kijken hoe de ondergaande zon de lucht en het water kleurt, een glas welkomstwijn in de hand… Het is puur genieten. “Zo zie ik mijn gasten het liefst”, vertelt Tonie Theel. “Het is ook de reden waarom ik deze B&B ben begonnen: om deze plek te delen.”

IMG_0303Van binnen

Binnen zijn alle authentieke details bewaard gebleven en in de woonkamer siert een houtkachel de schouw; fijn voor frisse avonden. Er zijn twee slaapkamers, sfeervol en uitnodigend ingericht. De volgende ochtend speelt de zon al verstoppertje met de gordijnen wanneer Tonie aanklopt met haar ontbijttrolley vol warme croissants en ander vers lekkers. 20060805_0391

Oer-Hollandse natuur

Er staan fietsen klaar én er ligt een sloep. De Eilandspolder heeft een fijnmazig netwerk van sloten en brede watergangen. Waarom gasten bij Het Voorhuis steeds terugkomen is duidelijk. Behalve de gastvrijheid, doet deze oer-Hollandse natuur je altijd terugverlangen. B&B Het Voorhuis Noordeinde 7 1485 ET Noordeinde Noord-Holland Boeken kan via deze website.

De nieuwste Seasons:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Nu in de winkel!

Meer B&B Selectie