Het Pakhuys

seasons

5 October 2014

het packhuys kamer

In het hart van De Rijp, een van de meest karakteristieke dorpen haar van Noord-Holland, is B&B Het Pakhuys gevestigd. Gelegen onder de rook van Amsterdam en grenzend aan werelderfgoed De Beemster, is deze Bed & Breakfast een mooi punt van vertrek richting zowel de bruisende stad als de omringende natuur.

Eigentijdse inrichting

Bovendien liggen er diverse golfclubs in de buurt. Kenmerkend voor de zes kamers en suites zijn het lichte karakter en de eigentijdse inrichting, in combinatie met de charmes van het oude pand.

het packhuysBij mooi weer wordt het ontbijt geserveerd in de royale tuin.

Als extra

Het Pakhuys biedt vele extra’s. Denk aan de wekservice en reissets, maar de opmerkelijkste is toch wel de kussenkaart. Geheel naar persoonlijke wens zijn er diverse soorten kussens voor bijvoorbeeld zij- en buikslapers.  

Eten

Op aanvraag kunt u een lunchpakket of picknickmand meenemen; praktisch voor als u een fietstocht wilt maken. Fietsen zijn vooraf te reserveren. Aan de table d’hôte kunt u genieten van een heerlijk diner. Ook is het mogelijk onder deskundige leiding een kookworkshop te volgen. Er wordt uitsluitend gewerkt met dagverse producten. Het Pakhuys Grote Dam 7, De Rijp (Noord-Holland) Een overnachting is vanaf €99,00 per nacht voor twee personen, dit bedrag is inclusief ontbijt. Kijk voor meer informatie op de website of bel naar 06 27066067.


Gratis voor jouMeer B&B Selectie