De Jonge Stee

seasons

12 February 2012

De Jonge Stee B&B Veluwe Seasons approved

De Jonge Stee B&B Veluwe Seasons approved

De Jonge Stee

op de Veluwe De Jonge Stee B&B Veluwe Seasons approved slaapkamerAan de rand van het grootste bosgebied van Nederland en het weidegebied van Vierhouten, bevindt zich B&B De Jonge Stee. De gerestaureerde en verbouwde zeventiende-eeuwse Veluwse boerderij ligt op een terrein van maar liefst vier hectare, met een siertuin van een hectare groot.

Welnessarrangementen

Carla Kuijpers zwaait de scepter over dit gastvrije adres. Elk van de drie luxueuze gastenkamers heeft een eigen badkamer met regendouche. In de sfeervolle, met leem gestuukte ontbijtkamer met gebinten, geniet u van een uitgebreid De Jonge Stee B&B Veluwe Seasons approved eetkamerontbijt met streekgerechten. Het wordt geserveerd aan de eettafel met prachtig zicht op de parkachtige tuin. Bij mooi weer ontbijt u op het terras buiten. In het bescheiden wellnessgedeelte hebt u de keuze uit diverse wellnessarrangementen, waaronder diverse massages en gezichtsbehandelingen.

Paardenboxen

Voor ruiters die op hun eigen paard de omgeving willen verkennen, zijn er vijf paardenboxen beschikbaar en is er een weidegang. Paardenvoer is aanwezig. De Jonge Stee ligt aan de Veluwe Trail, een langeafstandsroute voor ruiters en menners. De route kan worden onderverdeeld in negen dagtochten. Op vijf minuten rijden ligt de Nunspeetse Golf en Country Club. Voor een weekend voor vier personen huur je een accommodatie vanaf €350,-. Plaggeweg 26, Vierhouten (Gelderland). Klik hier voor meer informatie.


Gratis voor jouMeer B&B Selectie