Sinaasappel met kokos en munt

Marloes Blom

12 juli 2019

Sinaasappel met kokos en munt

Een heerlijk fris en zoet dessert voor na de barbecue. Het is snel gemaakt en je hebt er maar weinig voor nodig. Maken dus!

Sinaasappel met kokos en munt

Nagerecht voor 4 personen | ± 10 min.

Ingrediënten

  • 2 biologische sinaasappels, in plakken
  • 1 el suiker
  • 2 el kokosschaafsel, geroosterd
  • 1 el munt, fijn gehakt
  • 1 el honing

Sinaasappel met kokos en munt

Bereiding

  • Bestrooi de plakken sinaasappel met de suiker en rooster ± 3 min. aan beide kanten op de barbecue, tot de plakjes mooi gekleurd zijn.
  • Leg de plakken sinaasappel op een bord en bestrooi met het geroosterde kokosschaafsel en de fijn gehakte munt en druppel de honing erover.

BRON: ‘GLOEIEND GROEN’, WELMOED BEZOEN, €22,50, NIJGH & VAN DITMAR

Meer lezen:

Meer inspiratie voor een barbecue met vegetarische recepten vind je in de nieuwste Seasons, nu verkrijgbaar!

Sinaasappels over na de barbecue? Dit kan je er ook mee doen:

Sinaasappel-rozemarijncake Nazomersalade met geitenkaas, sinaasappel & duindoorndressing

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Nagerecht