Rode-peperhartjes

seasons

20 oktober 2009

Voor ca. 20 hartige koekjes Ingrediënten:

  • 2 rode pepers
  • 225 gram roomboter bladerdeegplakjes
  • 100 gram oude kaas
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • (extra chilipepervlokjes)

Bekleed 2 bakblikken met bakpapier. Maak de rode pepers schoon en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Ontdooi de plakjes bladerdeeg en stapel ze op elkaar. Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Sprenkel de helft van de oude kaas uit over het werkvlak en rol het bladerdeeg uit tot een vierhoek van 25 x 30 centimeter. Verdeel er de rest van de kaas, het paprikapoeder en de rode peper over. Rol de 2 lange kanten naar het midden zodat er 2 rolletjes ontstaan. Snijd plakjes van 0,5 centimeter en leg ze op het bakblik. Vorm er een hartje van en bak ze in ca. 10 minuten gaar. Laat ze afkoelen.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Nagerecht