Mont Blanc-schuimpjes

seasons

2 October 2009

Voor 8 schuimpjes Deze klassieker met romige kastanjepuree, knapperig schuim en een toefje slagroom is de perfecte partner voor de kastanje-chocolademelk. Ingrediënten:

  • 8 schuimpjes
  • 250 gram mascarpone
  • 200 milliliter crème fraîche
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 500 gram gezoete kastanjepuree
  • 8 marrons-glacés

Klop de mascarpone met de crème fraîche en de vanillesuiker. Verdeel de kastanjepuree over de schuimpjes en spuit of schep er het mascarponemengsel over. Garneer met hele of gehakte marrons-glacés.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Nagerecht