Kastanje-chocolademelk

seasons

2 oktober 2009

De zoete, notige smaak van de kastanjepuree en de kastanjehoning geven de chocolademelk een volle, romige smaak. Voor 4 bekers Ingrediënten

  • 180 gram pure chocolade
  • 1 liter melk
  • 4 eetlepels kastanjepuree (ongezoet)
  • kastanjehoning naar smaak

  Bereidingswijze

  1. Hak de chocolade grof.
  2. Verwarm de melk in een steelpan en voeg als de melk bijna kookt de chocolade en de kastanjepuree toe en klop met een garde het mengsel totdat alle chocolade en kastanjepuree is opgenomen.
  3. Breng op smaak met kastanjehoning.

  Tip: maak er een lekkere worteltjes-peperkoek taart bij, smullen!

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Overig