Dierendag: 6 lezers over hun huisdier

Anne Bonthuis

4 October 2016

L’Orange (6 weken)

Het is dinsdag 4 oktober: dierendag! Hoe gek wij op onze huisdieren zijn, bleek wel uit de vele mooie foto’s en teksten die binnenkwamen na ons oproepje op Facebook. Lastig kiezen dus. Daarom zetten we niet 5, maar 6 lieve, leuke en grappige huisdieren van lezers in het zonnetje! Schermafbeelding 2015-10-25 om 18.45.53

Schermafbeelding 2015-10-29 om 13.17.30

Lennox (6 weken)

Cora Wagenaar: “Deze schattige pups komen uit het eerste nestje van onze Beauceron Vajèn. Geweldig om te zien hoe ze op onderzoek uitgaan op het puppyparcours. Iedereen stond er met een grote glimlach naar te kijken en ik heb de foto’s meteen laten afdrukken.”

Dobby (5 maanden)

Antonie van den Heuvel: “Na ons huwelijk, afgelopen juni, hebben we onze familie uitgebreid met hamster Dobby. Ze is ongeveer vijf maanden oud en heel lief.”

Bo (2)

Mila Meijer: “Dit is Bo. Hij is twee jaar oud en altijd vrolijk. Zijn favoriete speeltje is Mr. Fish en daarmee rent hij blij het hele huis door! Een andere grote hobby van Bo is met de bal spelen in zee.”

Marley (2)

Alice Bijker: “Onze tijgerpoes Marley vindt het geweldig als ik in de tuin werk. Vol enthousiasme stort ze zich dan op de hopen tuinafval. Onlangs ontdekte ze dat ze zich er ook prima in kan verstoppen. Ik kon haar net vastleggen op deze foto, voor ze weer terugdook in het snoeiafval van de Wisteria.”
huisdier-1-fb

Yes (3)

Marieke Franken: “Onze bearded collie Yes is kampioen kwispelen en gaat het liefst overal mee naartoe.  Zijn grootste hobby is het drijven van de katten, bij gebrek aan schapen. Yes is een enthousiast en gezellig deel van ons gezin. Altijd in voor een knuffel, spelen met de bal of een wandeling.”
In de koffer

Saar en Willem (4 maanden)

Corine van Wijk: “Twee dagen hebben onze nieuwe kittens, Saar en Willem, zich onder de kast verschuild. Tot ze eindelijk dapper genoeg waren om samen in de koffer te kruipen. Dat moment moest ik natuurlijk vastleggen…”


Gratis voor jouMeer Acties en aanbiedingen