Artisjokkendip met fruit en groente

seasons

31 mei 2010

1 potje geroosterde artisjokbodems 1/2 bosje basilicum, fijngehakt 175 gram zure room 110 gram roomkaas 2 eetlepels citroensap zout, versgemalen peper stukjes appel, peer, bleekselderij en komkommer Laat de artisjokbodems uitlekken en pureer ze in een keukenmachine. Houd een paar takjes basilicum apart. Roer de rest van de ingrediënten behalve het fruit en de groenten goed door elkaar. Laat de smaken een paar uur in de koelkast intrekken. Schep de dip in een mooi kommetje en serveer met de stukjes fruit en groente.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Bijgerecht