Dierendagwedstrijd: de winnaars

Anne Bonthuis

4 October 2015

Het is zondag 4 oktober, het is dierendag! Dé dag om die lieve, trouwe dieren eens in het zonnetje te zetten. De deelnemers aan de fotowedstrijd stuurden ons de leukste en grappigste foto’s toe! We hebben er drie uitgekozen die hier een mooi plekje krijgen. Drie lieve dieren met mooie anekdotes. 

Met zijn zonnebril op gaat hij er helemaal voor

Okki, 11 jaar

Okki, 11 jaar

Meike (12 jaar): “Dit is Okki, hij is 11 jaar oud hij is een tekkel/jack russel hij vindt zich zelf heel wat vooral bij honden die groter zijn dan hem dan zet ‘ie zijn zonnebril op en gaat hij er helemaal voor net als op de foto.”


Tilly en Trousers verheugen zich altijd op het weekend

Tilly ( 3jaar ) & Trousers ( 14 jaar)

Tilly ( 3jaar ) & Trousers ( 14 jaar)

Iris Borgers: “Dit zijn Tilly en Trousers. Trousers is elke weekend bij ons omdat zijn eigenaren het weekend werken. Tilly en Trousers zijn de beste vrienden, en we verheugen ons altijd op het weekend.”


Aagje is geen meisje

Aagje, 7 jaar.

Aagje, 7 jaar.

Maaike Blokland: “Dit is Aagje, mijn zevenjarige kater, mijn dappere dodo. Aagje heeft zijn naam gekregen als kitten, omdat hij verschrikkelijk nieuwsgierig was (en is). We dachten dat het een meisje was, maar hij bleek een heuse jongen en zo groot is hij ook geworden. En zo ontzettend “stoer”….hij is bang voor spinnen, vogels en muizen. De muis op de foto is de enige muis die hij ooit gevangen heeft, maar daar slaapt hij dan ook weer mee, de lieverd.”

Gratis voor jouMeer Acties en aanbiedingen