Zelfgemaakte punch – cheers!

Marloes Blom

18 februari 2022

punch

Verrassend anders, verrassend lekker, deze zelfgemaakte punch. Het enige nadeel: als je ‘m eens hebt gemaakt, dan wil je niets anders meer…

Punch

Drankje voor 8 glazen | ± 10 min.

Ingrediënten

  • 150 ml droge sherry
  • 200 ml tawny port
  • 330 ml grapefruitlimonade (van siroop)
  • 300 ml ginger beer (pittig of mild naar wens)
  • 500 ml cava, crémant of champagne (brut)
  • 150 ml ananassap
  • 2 takjes munt, blaadjes geplukt + extra om te garneren
  • 200 g ananasstukjes
  • 200 g pitloze druiven
  • 2 el citroensap

punch

Bereiding

  1. Zet alle dranken een paar uur in de koelkast.
  2. Meng de ananas, druiven en munt met de sherry en port in een kom en laat 5 min. staan. Voeg de overige ingrediënten toe en tot slot de cava.
  3. Serveer de punch in glazen met ijsblokjes en cocktailprikkers.

CREDITS: PRODUCTIE TAVERNE AGENCY | FOTOGRAFIE JULIA HOERSCH | BEWERKING RECEPTUUR DOSIA BREWER

Meer lekkere drankjes

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Overige recepten