Mascarpone bessentaartje met Berries and Cream munt

seasons

28-03-2014 07:48:31

mascarpone bessentaartje

mascarpone bessentaartjeBerries and Cream munt (Mentha ‘Berries and Cream’): compacte, lage muntsoort met slagroom- en bessengeur. Lekker in: fijn gesneden 
in sauzen en over salades, 
in desserts en cocktails. Mascarpone bessentaartje met Berries and Cream munt Dessert, voor 4 taartjes Ingrediënten: – 3 takjes Berries and Cream munt – 200 gram mascarpone – 40 gram suiker (of meer naar smaak) – 4 bladerdeeg gebaksschelpjes – circa 300 gram gemengde bessen Bereiding: • Haal de blaadjes van 1 takje munt en snijd ze klein. • Meng ze met de mascarpone en de suiker. • Schep het mascarpone-
mengsel in de schelpjes en verdeel er de bessen over. • Garneer met wat extra muntblaadjes. Tekst Ans van Aalst Fotografie Eric van Lokven Styling Jet Krings Recepten Dosia Brewer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Nu in de winkel!


Meer Nagerecht