Mascarpone bessentaartje met Berries and Cream munt

seasons

28-03-2014 07:48:31

mascarpone bessentaartje

mascarpone bessentaartjeBerries and Cream munt (Mentha ‘Berries and Cream’): compacte, lage muntsoort met slagroom- en bessengeur. Lekker in: fijn gesneden 
in sauzen en over salades, 
in desserts en cocktails. Mascarpone bessentaartje met Berries and Cream munt Dessert, voor 4 taartjes Ingrediënten: – 3 takjes Berries and Cream munt – 200 gram mascarpone – 40 gram suiker (of meer naar smaak) – 4 bladerdeeg gebaksschelpjes – circa 300 gram gemengde bessen Bereiding: • Haal de blaadjes van 1 takje munt en snijd ze klein. • Meng ze met de mascarpone en de suiker. • Schep het mascarpone-
mengsel in de schelpjes en verdeel er de bessen over. • Garneer met wat extra muntblaadjes. Tekst Ans van Aalst Fotografie Eric van Lokven Styling Jet Krings Recepten Dosia Brewer

Nu in de winkel!

Meer Nagerecht