De Happy Pear: het kookboek met recepten voor geluk

Anne Bonthuis

3 november 2018

happy pear

Van tikka masala met kikkererwten en kastanje-cashewwellington tot bakewell-taart met zomerfruit. Het kookboek ‘De Happy Pear’ staat vol met vegan recepten waar je gelukkig van wordt. Op Facebook geven wij nu een exemplaar weg!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Al bijna 15 jaar is de boodschap van de tweelingbroers David en Stephen Flynn: eet meer groente! Ze hebben allerlei hypes zien komen en gaan, en weten inmiddels wat werkt – voor henzelf, voor hun gezinnen en voor hun lezers. De Happy Pear is inmiddels tot een heel imperium uitgegroeid: 3 kookboeken, 3 winkels, een koffiebranderij, een boerderij en een eigen productenlijn. Maar hun missie blijft: gezond en plantaardig eten zo laagdrempelig, praktisch en betaalbaar mogelijk maken.

Wat vind je in De Happy Pear?

  • Lekkere en makkelijke maaltijden die binnen 15 minuten op tafel staan: tikka masala met kikkererwten, Thaise gele curry, romige pasta met champignons, quesadilla’s;
  • Heerlijke het-wachten-waard-diners: kruidige Griekse stoofschotel, stevige Hongaarse goulash, eenpanslasagne, kastanje-cashewwellington;
  • Slimme plantaardige alternatieven voor favoriete gerechten: burgers, hotdogs, nuggets, kebab;
  • En veel onweerstaanbare zoetigheid: bakewell-taart met zomerfruit, chocolate chip cookies, brownietaart, Schwarzwälder kirschtaart.
  • Naast meer dan 100 recepten bevat het boek ook inspiratie om gelukkiger te worden, van een gezondheidsreboot tot rust brengen in je hoofd.

Scriptum Books, €24,95, ISBN-13: 9789463191210 Bekijk al onze winacties en aanbiedingen

Lees ook:

Venkelworstjes met gebakken appels Kastanjeblad van peer en bladerdeeg Perentaart met zoute karamel en walnoten | proef het najaar

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Acties en aanbiedingen