Diner in een luchtballon

seasons

18 May 2012

luchtballon eten uitzicht lepels garde

luchtballon eten uitzicht lepels garde Meesterkok Angélique Schmeinck kookt voor groepen van maximaal 12 personen in een luchtballon. De ballon zelf is haar heteluchtoven; de temperatuur is daar zo’n 100 ˚C, en via een ingenieus uitgedacht katrolsysteem weet ze de gerechten vakkundig op de juiste temperatuur te garen. U wordt ontvangen met een amuse en aperitief. Eenmaal aan boord is er de traditionele champagnedoop. Vervolgens kookt Angelique seizoensgebonden gerechten, met de mooiste ingrediënten zoals kreeft, wilde zeebaars, landhoen en bospaddenstoelen. CuliAir, Angélique Schmeinck 06 5372 3440 www.culiair.nl


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Adressen