Chocopasta met slagroom en chilivlokken

seasons

10 October 2014

chocoladepasta zelfgemaakt

chocoladepasta zelfgemaaktWant zelfgemaakt is het allerlekkerst! Chocopasta met slagroom en chilivlokken • Roer 60 milliliter slagroom, 100 gram suiker en 1 eetlepel cacao door elkaar en verwarm al roerend in een pannetje tot de suiker is opgelost. • Neem van het vuur en voeg 150 gram boter toe en roer tot alles gesmolten is. • Voeg ook 100 gram chocolade toe en ½ theelepel kaneel, ¼ theelepel kruidnagelpoeder, ¼ theelepel nootmuskaatpoeder en een mespuntje gedroogde chilivlokken. • Roer tot een gladde massa ontstaat. • Doe de pasta in een goed schoongemaakte pot en laat afkoelen. • In een afgesloten pot kan de chocopasta circa 4 weken in de koelkast worden bewaard. Receptuur Dosia Brewer  Fotografie Rob van der Vet  Styling Jet Krings  Bereiding Yvonne Jimmink



Gratis voor jou



Meer Overige recepten