Chocopasta met slagroom en chilivlokken

seasons

10-10-2014 06:25:53

chocoladepasta zelfgemaakt

chocoladepasta zelfgemaaktWant zelfgemaakt is het allerlekkerst! Chocopasta met slagroom en chilivlokken • Roer 60 milliliter slagroom, 100 gram suiker en 1 eetlepel cacao door elkaar en verwarm al roerend in een pannetje tot de suiker is opgelost. • Neem van het vuur en voeg 150 gram boter toe en roer tot alles gesmolten is. • Voeg ook 100 gram chocolade toe en ½ theelepel kaneel, ¼ theelepel kruidnagelpoeder, ¼ theelepel nootmuskaatpoeder en een mespuntje gedroogde chilivlokken. • Roer tot een gladde massa ontstaat. • Doe de pasta in een goed schoongemaakte pot en laat afkoelen. • In een afgesloten pot kan de chocopasta circa 4 weken in de koelkast worden bewaard. Receptuur Dosia Brewer  Fotografie Rob van der Vet  Styling Jet Krings  Bereiding Yvonne Jimmink


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Nu in de winkel!


Meer Overige recepten