Bonbons van Terschelling

seasons

22 april 2014

doortje röell bonbons

doortje röell bonbonsDuindoorn, dennen, zuring en natuurlijk cranberry’s; Doortje Röell verwerkt de ingrediënten van Terschelling in bijzondere eilandbonbons. De smaak van Doortjes bonbons is zeer 
uitgesproken, de vorm robuust. Ze zijn niet al te groot, want je moet meer smaken na elkaar kunnen proberen, zo vindt Doortje. Door de geometrische vormen passen de 
chocolaatjes samen in de doos. Vele vinden hun weg naar de wal via de webshop. Nu is ze nog druk bezig de laatste hand te leggen aan de nieuwe werkplaats met meer ruimte voor de workshops. Daarna is het tijd om weer nieuwe smaken te ontwikkelen. “Met bramen, rozenbottels, of kraaibessen uit de heide misschien?” bonBonDoosje_cleanZelf bonbons leren maken? Reserveren voor een workshop kan via de website 
(3 uur, € 45,- per persoon, inclusief de te gebruiken chocola). Hier vindt u ook alle data. De eilandbonbons van Doortje Röell 
zijn te bestellen via haar webshop; 
www.eilandbonbons.nl. Tekst: Marianne Kalkman

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Adressen