Artisjokdip met paarse tortillachips

seasons

17 mei 2013

Artisjok dip met Chips

Artisjok dip met ChipsBlaadje voor blaadje wordt de artisjok afgepeld en gegeten, tot en met de bodem: het hart. Wij maakten er een heerlijke dip van. Artisjokdip met paarse tortillachips Hapje voor 4-6 personen Ingrediënten: – 1 groene paprika – 400 gram gekookte artisjokharten – 300 gram spinazie – 2 bosuitjes – 4 eetlepels mayonaise – 25 gram Parmezaanse kaas, geraspt – sap van ½ citroen – zout – versgemalen peper – paarse tortillachips 
(verkrijgbaar bij natuur- en delicatessenwinkel) Ingrediënten: • Verwarm de oven voor op 250 °C. Leg de paprika in een ovenschaal en rooster in circa 20 minuten zwart. • Neem de paprika uit de oven en doe deze in een plastic zakje. Laat afkoelen in het zakje. Hierna is het velletje er gemakkelijk af te halen. Verwijder ook de zaadjes. • Snijd de paprika in kleine stukjes. • Doe de artisjokharten met de paprika en de overige ingrediënten behalve de chips, in een keuken-machine en mix even tot er een grof mengsel ontstaat. • Doe de dip in een mooie schaal en versier met paarse artisjokblaadjes. • Geef de chips bij de dip. Fotografie Rob van der Vet Styling Jet Krings Bereiding Jessica Lek Receptuur Dosia Brewer

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Overige recepten