Ruim anderhalf jaar experimenteerde hij met smaken en blends: chocola met frambozen, met honing, pistachenoten en zelfs met thee. En hoera: sinds kort zijn de bonbons, repen en andere lekkernijen van chocolatier-patissier Arthur Tuytel verkrijgbaar, via zijn eigen webwinkel. Arthur begon in 2008 met zijn eigen bedrijf. Een groentje in het metier was
hij toen al lang niet meer. In de jaren ervoor bouwde hij een enorme vak- en
techniekkennis op. Hij klom als leerling
bij Huize van Wely, de gerenommeerde chocolatier/patissier en glacier met diverse vestigingen in Nederland, op tot sous-chef met een indrukwekkende erelijst. Zo won hij in 2001 bijvoorbeeld de Dutch Pastry Award en werd hij lid van het Nederlands Patisserie Team. In 2005 behaalde hij met twee teamgenoten een tweede plek tijdens de Coupe du Monde de la Patisserie, een van de meest prestigieuze wedstrijden in de wereld. Bonbons, repen en andere ambachtelijke chocoladeproducten van Arthur Tuytel zijn te koop via www.arthurtuytel.nl. Daarnaast geeft Arthur workshops en maakt chocolade/patisserie in opdracht.