De lente vieren bij Arboretum Kalmthout

Anne Bonthuis

5 April 2017

De allerbeste kwekers uit Nederland en België komen zondag bijeen in Arboretum Kalmthout vlak over de grens. Neem je plantenverlanglijst mee en houd voldoende ruimte in de kofferbak vrij, want hier vind je vast planten die je graag in de tuin wil zetten! Naast het bewonderen en kopen van bijzondere tuinplanten en tuincadeaus, kun je tussen 11 en 16 uur elk uur een gratis rondleiding volgen door een van de oudste bomen- en plantentuinen van Vlaanderen, met prachtige lentebloesems.

Plantencrèche

Voor wie veel planten koopt, is er een gratis plantencrèche. Geef je aankopen in bewaring en geniet nog even van een wandeling in de tuin of een drankje op het terras.

Praktische info

Plantendag voorjaar, zondag 9 april, 10.00-17.00 uur. Toegang: €8,50. Arboretum Kalmthout, Heuvel 2, Kalmthout, Belgie. Meer informatie

Extra parkeergelegenheid

Er zijn 200 extra parkeerplaatsen aan het NMBS-station van Kalmthout op slechts 200m van de ingang van Arboretum Kalmthout, of op het marktplein (600m). Van hieruit rijdt een gratis pendelbus tussen 10 en 16.30 uur.


Gratis voor jouMeer Agenda