Beroemde Flower Shows in Engeland

Anne Bonthuis

9 December 2016

Fans van de Chelsea Flower Show en de andere bekende shows van The Royal Horticultural Society, zoals de Chatsworth Flower Show en de Hampton Court Palace Flower Show, weten het. Je moet echt vroeg boeken als je verzekerd wilt zijn van een van de felbegeerde tickets!

Inspiratie

De shows zijn stuk voor stuk een bron van tuininspiratie dankzij de vele modeltuinen. Het is ook een heerlijke ervaring om erbij aanwezig te zijn. Er is muziek, er kan gepicknickt worden onder genot van een ‘Pimms’ en het is goed shoppen bij de stands met de mooiste tuinaccessoires, gereedschappen, boeken, zaden en tuinkleding. b21a4457_morgan-stanley_940x627

Nieuwe show

Nieuw dit jaar is de RHS Chatsworth Flower Show. Chatsworth is een schitterende locatie. Het is een imposant landgoed met tuinen, grote waterpartijen en een schitterend huis te midden van het glooiende landschap van het Noord-Engelse Peak District. Een bezoek aan een van de Flower Shows is goed te combineren met een stedentrip of een ontdekkingstocht op het Engelse platteland.

Data

RHS Chelsea Flower Show: 23-27 mei RHS Chatsworth Flower Show: 7-11 juni RHS Hampton Court Palace Flower Show: 4-9 juli

Tickets

Tickets kunnen al worden besteld via de website van The Royal Horticultural Society. _tsc4733_940x627


Gratis voor jouMeer Agenda