Top 5 berichten van 2016

Anne Bonthuis

30 December 2016

De laatste dagen van het jaar zijn aangebroken, dus tijd voor een terugblik! Van het Pieterpad lopen met de hele redactie tot het kiezen van de mooiste Seasons-tuin, dit zijn de 5 populairste berichten van 2016 op Seasons.nl:

  1. Bij Seasons durfden we het aan: het hele Pieterpad lopen! Van Pieterburen (Groningen) naar de Sint-Pietersberg (Limburg). Een lengte van 492 kilometer in niet minder dan 26 etappes – die we wijselijk onderling verdeelden… Lees hier onze avonturen en tips voor leuke adresjes onderweg.
  2. Ze is er dagelijks mee bezig: haar indrukwekkende tuin van 5000 m2 zo mooi mogelijk maken. En dat is te zien! Conny Walraven won de Seasons Tuinenwedstrijd 2016. Haar tuin werd veelvuldig bewonderd op deze website. Nog eens bekijken?
  3. De slak is een van de grootste vijanden van de moestuin. Maar hoe zorg je ervoor dat ze jonge plantjes met rust laten? Onze tuinvrouw Jeanet Zandbergen, die we elke maand in Seasons volgden, deelde haar 10 handige tips tegen slakken. Begin komend voorjaar goed en lees ze nog een keer door.
  4. Onze zelfmaaks waren weer populair dit jaar. Vooral deze leuke touwladder, deze moestuin op tafelhoogte en onze tips voor het drogen van bloemen.
  5. Op Seasons.nl verzamelen we bijzondere bed & breakfast adresjes op prachtige plekken. Zoals dit natuurhuisje op Texel. Bekijk al onze logeertips.

koe-etappe10


Gratis voor jouMeer Tuin