Pop-up kerstwinkels

Anne Bonthuis

10 December 2015

Op zoek naar kerstdecoratie? Er zijn verschillende pop-up kerstwinkels te vinden waar je unieke, grappige en mooie versiering vindt. pop up Leiden – Floreest Christmas Helmi van Gellecum is het hele jaar bezig met Kerst. Ze verzamelt de mooiste slingers, boeketten, kransen en andere kerstdecoraties om die vervolgens te verkopen in haar pop-up store Floreest Christmas. Dit doet ze al acht jaar lang. Floreest Christmas is tot en met donderdag 24 december geopend aan de Breestraat op nummer 175. Van dinsdag tot en met zaterdag is de pop-up store van 10.00 – 18.00 uur geopend. Ook op de zondagen geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Foto: Floreest Christmas

Foto: Floreest Christmas

Rotterdam – Dingen voor je Boom Toe aan iets anders dan de kerstballen en -slingers die je altijd al gebruikt? Bij Dingen voor je Boom in Rotterdam is allerlei kerstdecoratie te vinden die nergens anders te vinden is! Deze pop-up store is een winkel van Maddnes House of Design. Dingen voor je Boom is geopend op Lijnbaan 32 in Rotterdam. Openingstijden: woensdag tot en met vrijdag van 11.00 – 18.00 uur(koopavond geopend), zaterdag en zondag van 12.00 – 18.00 uur.
DingenvoorjeBoomv2

Foto: Dingen voor je Boom

Den Haag – Wiebke’s Weihnachten Een kerstfeest met ambachtelijk gemaakte decoratie. Daarvoor ben je bij Wiebke’s Weihnachten aan het goede adres. Sterren, geblazen kerstballen, houten notenkrakers en allerlei andere kerstdecoratie vullen de winkel bij Den Haag CS. Wiebke’s Weihnachten is te vinden op Koningin Julianaplein 34 in Den Haag. Geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 – 18.00 uur. Op zaterdag open van 10.00 – 17.00 uur.
Foto: Wiebke's Weihnachten

Foto: Wiebke’s Weihnachten


Gratis voor jouMeer Shopping