Boekentip: De wereld van de stroopwafel

Anne Bonthuis

16 april 2015

Foto: Neeltje Kleijn

Stroopwafels zijn heel vertrouwd. Toch weten de meeste mensen er niet zo veel van. Hoe oud is deze beroemde koek? Wat zit er allemaal in? Hoe worden ze gemaakt? Kun je ze wel zelf bakken, en hoe dan? En wat kun je er nog meer mee doen?

De stroopwafel heeft nu als eerste koekje haar eigen boek gekregen. Lineke Eerdmans & Ulrike Schmidt schreven ‘De wereld van de stroopwafel’. Een boek waarin de lezer wordt meegenomen op strooptocht, langs bakkerijen, fabrieken, winkels en markten, in Nederland en ver daarbuiten. Je ontmoet architecten, bakkers, ondernemers en culinaire helden.

Naast spannende, ontroerende en inspirerende verhalen staan er in De wereld van de stroopwafel ook recepten voor en met stroopwafels en handleidingen voor beeldschone traktaties en tafeldecoraties. De interviews, verhalen en recepten worden afgewisseld met gedichten, korte verhalen en geestige weetjes.

Een vrolijk boek om je vingers bij af te likken!

De wereld van de stroopwafel. Het beroemde koekje waaraan je blijft plakken!/ € 17,95/ www.uitgeverij-lineke-eerdmans.nl

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Shopping