De Gagel

Anne Bonthuis

22 April 2015

Midden in de Twentse bossen, tussen Haaksbergen en Enschede, ligt landgoed Het Waarrecht. Ooit was het bezit van een textielfamilie. Nu is het landgoed van de familie Jannink, die er een fantastisch B&B op bouwden van hout uit eigen bos. Het uitzicht door de grote raampartijen geeft je als gast het ultieme buitengevoel. Het verblijf heeft een eigen entree, een gezellige zitkamer en goed geoutilleerde badkamer. En op het grote terras wordt op zonnige dagen het ontbijt geserveerd.

Authentiek en uniek

Buurserzand

Vanaf het ruime terras loopt u direct het natuurgebied van het Buurserzand in. In de ochtend en tegen de avond komen de reeën buurten. Met wat geluk ziet u ook fazanten, een buizerd, sperwer of havik. De ochtend begint met een koor van zangvogeltjes en ‘s nachts houdt een uil de wacht… B&B De Gagel - Haaksbergen (14)

Breakfast

Heeft u een plaatje, een verwachting? Bij een bezoek aan B&B De Gagel zal de familie Jannink die zeker waarmaken. Liesbeth Jannink bakt uw brood zelf en haalt de eitjes bij de buren. En na zo’n ontbijt kunt u waarschijnlijk niet wachten om de fiets- en wandelroutes in de omgeving te gaan volgen. De B&B ligt direct aan het Havezatepad, een Lange-Afstand-Wandelpad. Ook andere wandelingen voeren u door het Twentse coulisselandschap, afgewisseld met talloze beekjes en boerderijen. Een overnachting bedraagt €95,00 voor twee personen per nacht, dit is inclusief ontbijt. Is het weer wat minder? Breng een bezoek aan Enschede, 15 kilometer verderop, voor een bezoek aan Rijksmuseum Twenthe, met werken van onder andere Jan Steen (1625-1679), maar ook moderne fotografie en beeldhouwkunst. De Gagel Oude Enschedeseweg 76 7481PL Haaksbergen Reserveren of boeken


Gratis voor jouMeer B&B Selectie