B&B Sofie Lachaert

seasons

30 December 2012

ontbijtzaal galerie lachaert

ontbijtzaal galerie lachaertIn het landelijke Tielrode, ver van de stadse geluiden en op enkele stappen van de oevers van de Durme, begonnen Sofie Lachaert en Luc d’Hanis alweer enige jaren geleden hun B&B. Het getjilp van vogels, het ruisen van de wind en de weidse uitzichten in combinatie met het bijzondere interieur, maken van deze B&B een plezierig vertrekpunt voor wandelaars die kunst appreciëren.

Inrichting

Soberheid, rust en kunst zijn de drie sleutelwoorden in deze oase van rust. De B&B telt slechts één dubbele gastenkamer, maar wel een heel bijzondere. In de heldere en open ruimte vertoef je als gast tussen zowel de eigen werken van Lachaert en d’Hanis, als tussen de meubel- en kunstvoorwerpen van Belgische en buitenlandse ontwerpers zoals Maarten Van Severen, Jos Devriendt, Casimir en Bram Boo.

Uniek ontbijt

’s Morgens wordt gezorgd voor een uniek ontbijt in de prachtige galerie. De lange tafel wordt met aandacht gedekt met zowel eigen als door anderen ontworpen tafelaccessoires, waaronder het recente brokkenservies dat Sofie en Luc ontwierpen voor restaurant Oud Sluis van sterrenkok Sergio Herman. Op tafel staan verse eitjes van eigen kippen, kazen uit de streek, fruit uit de tuin, versgebakken taart en het beste brood uit de weide omgeving. Voor wie wil is er na het kakelverse ontbijt een korte rondleiding door de galerie. Sofie Lachaert St.-Jozefstraat 30, Tielrode (België) Een overnachting is vanaf €125,00 per nacht. Kijk voor meer informatie op hun website. Of bel naar 0032 3711196 Tekst en fotografie Kat de Baerdemaeker


Gratis voor jouMeer B&B Selectie