Vanaf het volgende nummer

seasons

19 February 2015

nieuwe Seasons 2015Seasons krijgt een heel nieuw, fris jasje. Een nieuwe look. En daar blijft het niet bij, want we gaan nog meer buitenleven brengen: meer natuur, meer (moes)tuinieren, meer dieren, meer verhalen over buitenmensen, meer columns. Natuurlijk blijft u ook genieten van al het vertrouwde en mooie dat Seasons kenmerkt, met alle ruimte voor onze bijzondere fotografie.

Meer ambachten, meer mensen In Seasons nog meer aandacht voor gepassioneerde mensen die het buitenleven in de vingers hebben. Van de Nederlandse natuurkok Danielle Bergkamp – die met ‘gasten’ gaat wandelen, ingrediënten verzamelt en ter plaatse kookt – tot de Engelse Peter Bellerby, die handmatig wereld- bollen van formaat maakt.

Ook nieuw: De vergeten dieren van het erf Verrassende portretten van soms bijna vergeten boerderijdieren die dankzij toegewijde liefhebbers weer op de kaart staan. Seasons bezoekt ze en vertelt waarom ze zo bijzonder zijn.

Vanaf editie 3 Meer praktisch tuinieren. Met heel veel tips, trucs en verdieping van de tuinier-experts van Seasons op het gebied van moestuinieren en sierbloemen.

Speciaal voor Seasons-lezers Elk nummer krijgt iets extra’s voor al onze lezers, soms met een extra bonus voor onze trouwe abonnees. Met praktische workshops, exclusieve lezingen, unieke excursies, mail-en- win-cadeaus… En nog veel meer om te doen, te zien en te beleven.

Persoonlijke verhalen over het buitenleven 2 nieuwe columnisten • Schrijver en kenner van het buitenleven Jacques Hermus laat ons zijn leven midden in de natuur mee beleven en geeft praktische tips en ideeën: hoe bouw je een kippenhok, welke wilde paddenstoelen zijn eetbaar, hoe richt je de moes- tuin in, en nog veel meer. • De Zweedse Eija Kortesaari verhuisde van de drukke stad naar het stille platteland. Ze knapte daar twee huizen op: de een om in te wonen, de ander om een B&B in te runnen. Zij zal ons elk nummer berichten over haar leven in het hoge noorden.

De mooiste natuurgebieden In elke Seasons komt een Nederlands natuurgebied aan bod met een bijzonder dier: wilde zwijntjes in Nationaal Park De Meinweg, visarenden in De Biesbosch, wisenten op Het Kraansvlak… Altijd met een lezersexcursie of logeeradres, zodat u alles ook zelf kunt beleven.

14 maart bij onze abonnees, vanaf 18 maart in de winkel. Mis geen nummer en neem nog snel een abonnement.


Gratis voor jouMeer Acties en aanbiedingen