Spicy walnuts

seasons

29 september 2009

Spicy walnuts

  • 1,5 eetlepel boter
  • 1,5 eetlepel olie
  • 2 theelepels worcestersaus
  • ½ theelepel tabasco
  • ¼ theelepel versgemalen 
zwarte peper
  • ¾ theelepel zout
  • 1,5 theelepel sojasaus
  • 2 eetlepels (balsamico)azijn
  • 1 eetlepel neutrale azijn
  • 250 gram walnoot(helften)

Verwarm de oven voor op 170 ˚C. Verhit de boter en de olie in een steelpan (liefst met antiaanbaklaag) op matig vuur. Voeg alle smaakmakers toe en vervolgens de walnoten. Roerbak de walnoten op matig vuur tot bijna al het vocht is verdampt. Spreid de noten uit op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bak ze in ongeveer 10 minuten knapperig en bruin.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Bijgerecht