Pinda-merengues

seasons

25 January 2011

Voor ca. 50 koekjes Nodig

  • 100 gram gepelde, ongezouten pinda’s
  • 2 eiwitten
  • 100 gram suiker
  • mespuntje kaneel
  • 1 theelepel cacaopoeder
  • 1 theelepel sinaasappelrasp

Verwarm de oven voor op 140 °C. Maal de pinda’s fijn. Klop met een elektrische mixer de eiwitten heel stijf. Voeg tijdens het kloppen beetje bij beetje de suiker toe. Meng de pinda’s met het kaneelpoeder. Schep dit mengsel voorzichtig door het eiwit. Doe het mengsel in een spuitzak met een ronde spuitmond en spuit de koekjes op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Bak de koekjes in ca. 20 minuten gaar. Meng het cacaopoeder met de sinaasappelrasp en bestrooi de nog warme koekjes met het mengsel. Laat helemaal afkoelen.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Nagerecht