Kwarteleitje met kruidendip

seasons

20 October 2009

Voor 6 porties Ingrediënten:

  • 6 kwarteleitjes
  • 3 theelepels fleur de sel of zeezout
  • ¼ rode peper, fijngehakt
  • 1 theelepel eetbare bloemen (bijvoorbeeld Oost-Indische kers, kaasjeskruid, goudsbloem, cosmea, teunisbloem),fijngehakt
  • 1 theelepel tuinkruiden (bijvoorbeeld peterselie, bieslook, dille)

Zet de kwarteleitjes op in koud water en breng het water aan de kook. Zet het vuur meteen uit en laat de eitjes nog 5 minuten in het hete water liggen. Neem ze uit het water en spoel ze af onder een koude kraan. Pel een kopje van het ei. Meng het zout, de rode peper, de bloemen en de kruiden. Doop elk eitje in het mengsel. Schep op elk bordje wat van het zoutmengsel en zet er een eitje rechtop in.


Gratis voor jou



Meer Bijgerecht