Kwarteleitje met kruidendip

seasons

20 oktober 2009

Voor 6 porties Ingrediënten:

  • 6 kwarteleitjes
  • 3 theelepels fleur de sel of zeezout
  • ¼ rode peper, fijngehakt
  • 1 theelepel eetbare bloemen (bijvoorbeeld Oost-Indische kers, kaasjeskruid, goudsbloem, cosmea, teunisbloem),fijngehakt
  • 1 theelepel tuinkruiden (bijvoorbeeld peterselie, bieslook, dille)

Zet de kwarteleitjes op in koud water en breng het water aan de kook. Zet het vuur meteen uit en laat de eitjes nog 5 minuten in het hete water liggen. Neem ze uit het water en spoel ze af onder een koude kraan. Pel een kopje van het ei. Meng het zout, de rode peper, de bloemen en de kruiden. Doop elk eitje in het mengsel. Schep op elk bordje wat van het zoutmengsel en zet er een eitje rechtop in.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Bijgerecht