Editorial Seasons 2-2013

seasons

2 February 2013

Editorial Seasons Aty 2-2013

Editorial Seasons Aty 2-2013Verjaardag vieren. Wat mij betreft niet. Ik zie geen enkele reden waarom nu juist mijn geboortedag in het zonnetje gezet moet worden. Elke dag mag het feest zijn. Elke dag is er iets te vieren. Al 10 jaar kijk ik zo tegen het leven aan, niet terugblikken, maar ‘morgen is er weer een dag’. Het helpt me relativeren en loslaten, opnieuw proberen, en kansen te zien. Ik word daar – zoals de nieuwe uitdrukking gaat – oprecht erg blij van. Elke dag elkaar een cadeautje geven is leuker dan één keer per jaar. Een lieve glimlach, een 
bemoedigend woord, een vrolijke noot, wederzijds begrip, iets voor een ander organiseren… Misschien serieuze woorden, maar wel zaken die naarmate de seizoenen verstrijken belangrijker worden. Geven en krijgen; het kan ook anders. Daarom ligt er nu een ‘bucket list’ onder mijn kussen. Niet omdat er een einde nadert, maar omdat ik besef dat het leven zo uniek is. 
Mijn nieuwe leeftijd ga ik een heel jaar lang 
vieren met het uitvoeren van tientallen  
wensen, waaraan ik maar niet toe kwam. 
En dat betekent meer dan één feestje dit jaar. Wat een mooi begin van 2013! P.S. Bij Seasons starten we 2013 op met een unieke finale van ons 20-jarig bestaan: een complete bijlage vol bijzondere themafeesten. Met adressen en ideeën, veel buiten, maar ook binnen, heel verschillend, altijd praktisch toepasbaar, gastenvriendelijk, origineel maar vooral in Seasons-stijl. Hebt u iets te vieren, kijk dan vooral in deze bijlage, het maakt uw dag of die van een ander tot een echt hoogtepunt!


Gratis voor jouMeer Overig