De Fryhof

Anne Bonthuis

12 May 2015

Prachtige vergezichten over de Eilandspolder en échte stilte. Ondanks het gekwetter van de vele weidevogels. Bij Bed & Breakfast Boerderij De Fryhof, ervaar je de prachtige Noord Hollandse natuur en kom je helemaal tot rust. De landelijk gelegen stolpboerderij in Grootschermer beschikt over 6 luxe gastenkamers en een sfeervolle woonkamer, waar je kunt genieten van het landelijke leven. fryhof_MULHe    fryhof_DrihE    fryhof_CNInH

De kamers

De romantische kamers in de authentieke stolpboerderij, die vernoemd zijn naar de zussen van gastvrouw Gerda, zijn ingericht in landelijke sfeer en bieden ieder een uniek uitzicht. Elke kamer heeft zijn eigen charme met daarbij:

  • een eigen badkamer met toilet, wastafel, bad en separatie douche
  • uitermate comfortabele bedden,
  • een zitje met minibar en koffie/thee-faciliteiten

Gastvrijheid is waar het om draait!

Het ontbijt

Het ontbijt komt, bij wat kouder weer, ter tafel in de ruime ontbijtkamer op de begane grond waar de houtkachel een aangename warmte verspreidt. Bij mooi weer kan het ontbijt op het erf geserveerd worden. Gasten die een extra broodje voor de lunch mee willen nemen, hoeven zich niet bezwaard te voelen. Gastvrijheid is waar het om draait, volgens de eigenaars! Tarieven en reserveren gebeurt op aanvraag. Meer informatie vind je op hun website.


Gratis voor jouMeer B&B Selectie