Korting op uniek fotobehang van BN Wallcoverings

Anne Bonthuis

2 March 2017

Het gouden licht van zonnebloemgeel, het tere groen in de lente en de roze wolken bloesem: in de nieuwste Seasons laten we het bijzondere Van Gogh-behang van BN Wallcoverings zien. Goed nieuws: Seasons-lezers krijgen nu 10% korting op hun bestelling!

Met de lente voor de deur is het de perfecte tijd om je interieur eens aan te pakken. Van Goghs prachtige amandelbloesem geeft het hele jaar een voorjaarsgevoel!

Je kunt de natuur ook in huis halen met een romantisch bloemendessin, bladeren, vogels of veren. Of wil je liever een beton-look of een grafische print? Ga naar de uitgebreide webshop van BN Wallcoverings en kies het behang dat bij jou past. Vul de code ‘Seasons-BN-2017‘ in en ontvang 10% korting op het behang van 10.05 x o.53 cm. Deze actie verloopt op 1 juni 2017, dus grijp je kans!

BN Wallcoverings

De Nederlandse behang-producent BN Wallcoverings  is sinds 1926 in Huizen gevestigd en heeft een eigen design studio, gericht op de laatste trends en technische innovaties. Bekijk hier de verkooppunten.


Gratis voor jouMeer Acties en aanbiedingen