Tramezzini

seasons

2 oktober 2009

Voor 4 personen Ingrediënten:

  • ½ bosje rucola
  • ¼ komkommer
  • 4 sneden volkorentoast
  • 4 el kwark
  • 1 el mierikswortel (vers geraspt of uit een potje)
  • zout, peper van de molenVerwijder eventueel de harde stelen van de rucola en snijd in grove stukken. Schil de komkommer en snijd in dunne plakken. Roer de kwark en mierikswortel door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Rooster het brood. Besmeer 2 sneden met kwark, en verdeel hierop de komkommer en de rucola. Bedek met de andere sneden brood, druk een beetje aan en snijd diagonaal door.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Bijgerecht