Nieuw in de webshop: nazomersfeer met pastel

Anne Bonthuis

10 October 2017

Seasons webshop

Breng het huis in een weldadige nazomersfeer met onze nieuwe aanwinsten in zachte pasteltinten: bedlinnen, servies, een stoeltje voor erbij, en natuurlijk: verse bloemen. Onze nieuwe collectie is nu te koop in de Seasons webshop!

 

Bedsprei en slopen

Rozen-roze, taupe en lichtgrijs zijn de ingetogen tinten voor de sprei en slopen van kwaliteitsmerk Himla. Een kleurencombinatie die een behaaglijke rust uitstraalt. De spreien zijn voorgewassen, wat ze een casual look geeft. Bekijk de sprei en slopen in meer kleuren in onze webshop.

Kommen en onderborden

Van kommen en borden kun je nooit genoeg hebben, zeker niet van dit servies van aardewerk in prachtige schakeringen pastelgroen. Bekijk in de Seasons webshop.

Bloem van porselein

Prachtig, deze bloem van porselein. Een eyecatcher die elke tafelsetting of uitstalling nog feestelijker maakt. Bekijk in onze webshop.

Jutemanden

Stoer effect: zet bloemen met vaas en al in een mand van jute. Bekijk in onze webshop.

Bijzet-stoel

Past overal: dit fijne stoeltje. Zowel geschikt voor binnen als buiten. In celadongroen. Ook verkrijgbaar in andere kleuren, kijk in de Seasons webshop welke. PRODUCTIE LINDA PIJPER | FOTOGRAFIE DENNIS BRANDSMA | STYLING LINDA VAN DER HAM


Gratis voor jouMeer Adressen