Bijzonder overnachten: diep in de zee

Marene Hendriksen

14 September 2018

Manta Resort

Wie vroeger fan was van ‘De kleine zeemeermin’ moet zeker eens overnachten in het Manta Resort aan de kust van Tanzania. Op vier meter diepte kijk je vanuit je bed naar de meest bijzondere vissen die de onderwaterwereld rijk is en geniet je van het azuurblauwe water. Een bijzondere overnachten kun je dit wel noemen dus.

Onderwaterwereld

In de nacht komt de onderwaterwereld pas echt tot leven en kijk je je ogen uit. Zo komen er octopussen en zelfs inktvissen langs wat zorgt voor een unieke ervaring.

Alles wat je nodig hebt

Naast een prachtige kamer heb je ook een kajak, snorkel en vinnen tot je beschikking. Ook wordt er avondeten geserveerd en in de ochtend een lekker ontbijtje. Verder is er een zoetwaterdouche in de buitenlucht,  een milieuvriendelijke toilet en een wastafel aanwezig op je privé eilandje. Ook worden er milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare doucheproducten geleverd. Bij problemen kun je met een telefoon bellen naar het hotel.

Manta Resort

Locatie Manta Resort

‘The Manta Resort’ ligt aan de kust van Tanzania, bij Pemba Island. Het resort bestaat uit gewone kamers en uit één heel bijzondere kamer genaamd de ‘Underwater Room’. Op vier meter diepte en 250 meter uit de kust ligt deze zwevende kamer. Hij biedt drie niveaus waarvan een onderwater niveau en een bovenwater niveau waar je fijn kunt zonnebaden. Wil je meer informatie over dit bijzondere hotel? Ga dan naar www.themantaresort.com

Lees ook:


Gratis voor jouMeer Logeeradressen