Dubbele koolsalade

seasons

22 september 2009

Dubbele koolsalade Bijgerecht voor 4 personen

  • 100 gram mayonaise
  • 50 gram zure room
  • 2 eetlepels (appel)azijn
  • 2 eetlepels citroensap
  • sap en rasp van ½ sinaasappel
  • zout, versgemalen peper
  • 300 gram witte kool
  • 300 gram rode kool
  • 1 grote peer
  • 1 sinaasappel
  • 1 eetlepel kappertjes

Klop een dressing van de mayonaise, de zure room, de azijn, het citroensap en het sinaasappelsap en 
de sinaasappelrasp. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Schaaf met een kaasschaaf de kolen dun. Maak de peer schoon en snijd het vruchtvlees in reepjes. Schil de sinaasappel dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Meng de twee kleuren kool, de peer, de sinaasappel 
en de kappertjes met de dressing en laat circa 
1 uur intrekken.

WORD ABONNEE

Recente editie


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."



Meer Bijgerecht