Win toegangskaarten voor Zomer Fair Olaertsduyn (gesloten)

Anne Bonthuis

2 August 2018

Olaertsduyn

Deze winactie is gesloten. Deze maand opent Landgoed Olaertsduyn voor de tweede keer haar deuren voor publiek. In het weekend van 24, 25 en 26 augustus kun je er genieten van een inspirerende en gezellige Zomer Fair die in het teken staat van brocante, home, antiek, kunst, lifestyle, food en buitenleven. Leuk nieuws: wij mogen 20 lezers blij maken met 2 toegangskaarten! In de prachtige groene omgeving met een sprookjesachtig bos staan tentjes van exposanten en foodtrucks met heerlijke hapjes. Organisatoren Meindert van Buren en Karen Kreukniet, die voorheen de Reehorst Fair organiseerden, kozen voor exposanten die bijzonder en authentiek zijn. In de tentjes vind je onder andere antiek en brocante, design, kunst, ambachtelijke producten, kleding, woon- en tuinartikelen. Meer informatie over alle deelnemers staat op de website van Landgoed Olaertsduyn.

Activiteiten Zomer Fair

Naast alle mooie producten kun je genieten van de parade van klassieke auto’s en oude ambachten. Vergeet ook het verkoelende loungeterras bij het Landhuis van Olaertsduyn niet. Hier strijk je onder de bomen neer voor een drankje of versnapering.

Praktische informatie

Vrijdag 24 augustus is de fair geopend van 13.00 – 22.00 uur, zaterdag 25 augustus van 10.00 – 21.00 uur en zondag van 10.00 – 18.00 uur. Toegangskaarten kosten €12,50 en koop je bij de entree. In de voorverkoop online kosten de kaarten €10,00 en voor een weekend passe-partout betaal je €20. (Kinderen tot 12 jaar gratis) Landgoed Olaertsduyn, Windgatseweg 2, 3235NX Rockanje (Zuid-Holland).

Winnen?

Vul snel onderstaand formulier in om kans te maken op 2 toegangskaarten!

BewarenBewaren


Gratis voor jouMeer Acties en aanbiedingen