Winnen: Boek ‘Dosia plukt bessen’ – gesloten

Marloes Blom

9 May 2021

Dosia plukt bessen

Ben je gek op bessen? Dan is het nieuwste boek van onze culinair redacteur Dosia Brewer, ‘Dosia plukt bessen’ echt iets voor jou. Het is net verschenen en het goede nieuws: Seasons mag 6 exemplaren  – t.w.v. € 34,99 – cadeau geven.  Onze culinair redacteur Dosia Brewer noemt ze liefkozend ‘bommetjes’: bramen, frambozen, cranberry’s en andere soorten bessen. Soms zoet, soms zuur, maar altijd echte smaakmakers. Een bron van inspiratie voor haar nieuwste boek met haar favoriete bessen-recepten.

Dosia plukt bessen

In ‘Dosia plukt bessen’ laat Dosia Brewer zien hoe veelzijdig aalbessen, zwarte bessen, cranberry’s, bramen, vlierbessen en frambozen zijn. Ze zijn heerlijk om zo te eten maar ook geweldig om te gebruiken in recepten. Dosia maakt bekende favorieten zoals gelei en siroop, maar ook allerlei verrassende hartige gerechten. Want daarin komen het zoet en zuur vaak juist goed tot hun recht. Kip met duindoornglazuur bijvoorbeeld, blauwebessenmosterd of prei met vlierbessendressing. Ook brouwt ze van rozebottels, druiven en sleedoornbessen de lekkerste bessenjenevers, likeuren en een sprankelende bessencider. Dosia is een enthousiast moestuinierder en wildplukker en geeft in het boek veel extra informatie en tips over bessen kweken en plukken. Naast haar werk als culinair redacteur voor tijdschriften schreef Dosia eerder ‘Dosia bakt vegan’, een bakboek voor vegan bakliefhebbers. Ook fijn: In ‘Dosia plukt bessen’ vind je van alle recepten óók een vegan variant. Dosia plukt bessen  

Meer informatie

‘Dosia plukt bessen’ | Dosia Brewer | € 34,99 |  Fontaine Uitgevers

Kans maken op één van de drie boeken?

Vul dan – uiterlijk 6 juni – onderstaand winformulier in. De winnaars worden willekeurig gekozen en krijgen bericht via e-mail.

Om je lekker te maken….


Gratis voor jouMeer Acties en aanbiedingen