Win het boek ‘Stekken, voeden, groeien’ van Ro Co -gesloten

Marene Hendriksen

01-03-2019 04:38:04

Ro Co
Deze winactie is afgelopen. Thuis vechten de jonge aloë’s en pannenkoekplanten elkaar de pot uit, dus hij komt als geroepen deze ‘onmisbare gids voor het vermeerderen en delen van kamerplanten’. Het is de ondertitel van ‘Stekken voeden groeien’, het nieuwe boek van de Engelse groene- vingers-duo Caro Langton en Rose Ray van Ro Co. Goed nieuws: wij mogen 3 exemplaren weggeven!

Het boek is één groot pleidooi voor zelf planten vermeerderen, want het is volgens Rose en Caro niet alleen ‘echt heel simpel’, maar het geeft ook meer voldoening om een stekje zelf op te kweken en te zien uitgroeien tot grote plant. En hoe leuk is het om voor een habbekrats je plantenfamilie uit te breiden en meerdere generaties van een plant in huis te hebben. En heb je er echt te veel, dan deel je ze uit of ruil je ze.

‘Stekken voeden groeien’ van Ro Co

Dit boek is een aanwinst voor je groenbibliotheek, de fotografie is fris, de illustraties aanstekelijk en de (stap voor stap) uitleg helder. Daarnaast vind je er handige tips en trucs in. Wist jij bijvoorbeeld dat gemalen kaneel een wortelbooster van jewelste is? Wij niet. Stekken, voeden, groeien, Caro Langton en Rose Ray van Ro Co, ISBN 9789059569133, € 25 www.fontaineuitgevers.nl 

Kans maken?

Vul snel onderstaand winformulier in!

SAMENSTELLING MARIËTTE LAAN EN MIRJAM ROSKAMP | BEELD RO CO Deze winactie loopt t/m 31 maart 2019 23:59 uur. De winnaar wordt willekeurig gekozen en krijgt bericht via e-mail. Bekijk hier onze spelvoorwaarden. Bekijk ook onze andere winacties!

De nieuwste Seasons:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Nu in de winkel!

Meer Acties en aanbiedingen