Win kaarten voor de landgoedfair op Mariënwaerdt – gesloten

Marloes Blom

12-08-2019 07:00:12

Landgoedfair

Deze winactie is afgelopen. Het is een van de leukste fairs van ons land, en hij bestaat dit jaar ook nog eens 25 jaar: de landgoedfair op het prachtige landgoed Mariënwaerdt. Jij kan erbij zijn: Seasons geeft 3 x 2 kaarten weg! 

Landgoedfair

Groot feest

Van 21 t/m 25 augustus is de landgoedfair op Mariënwaerdt er weer. Zoals elk jaar vind je er duurzame standhouders, biologische catering, een foodfestival, demonstraties en workshops, muziek, buitenmeubels, antiek en brocante, kleding en accessoires. Ook wordt er elke dag een modeshow gehouden van kleding en accessoires van standhouders, en zijn er workshops. Seasons organiseert op vrijdag 23 augustus een bakwedstrijd. Lever je die dag een eigengemaakte fruittaart in bij de ingang van de fair, dan krijg je gratis toegang en maak je kans op prijzen. Hier lees je meer over de bakwedstrijd. Geen baktalent? Kom dan vooral langs onze stand om bijvoorbeeld zaadbommen te maken!

Informatie

Open: woe, do, vrij, zo 10.00-18.00 uur, za 10.00-21.30 uur. Toegang: € 7,50 (dagkaart), € 5 (avondkaart). Adres: Mariënwaerdt, ‘t Klooster 5, Beesd (GD) Meer info? Bekijk de website.

Kans maken op 2 toegangskaarten?

Vul dan onderstaand formulier in.

Deze winactie loopt t/m 14 augustus 20:00 uur. De winnaar wordt willekeurig gekozen en krijgt bericht via e-mail. Bekijk hier onze spelvoorwaarden.

Nu in de winkel!

Meer Acties en aanbiedingen