Win kaarten voor ‘Grip op je Vermogen’ van Elsevier Weekblad – gesloten

Anne Bonthuis

16 August 2018

Grip op je Vermogen

Deze winactie is afgelopen. De Nederlandse economie draait weer op volle toeren. Bedrijven investeren volop en ook consumenten laten het geld rollen. Het lijkt steeds beter te gaan, maar is dat wel zo? Het is niet meer vanzelfsprekend dat kinderen het beter krijgen dan hun ouders. Daarnaast valt ons pensioen vaak lager uit dan verwacht. Hoe helpen we onze kinderen of ouders om ook te genieten van het goede leven, zonder dat we zelf op de blaren moeten zitten? Grip op je Vermogen, op 5 oktober in het World Forum in Den Haag, gaat in op alle facetten van een goed leven.

Goed voor elkaar

Je wil jouw vermogen op peil houden en liefst laten groeien, maar ook genieten van het goede leven. Hierbij is een belangrijke rol weggelegd voor je gezondheid en toegang tot goede en betaalbare zorg. Maar het gaat niet alleen om nu, juist niet. Hoe geven wij de wereld optimaal door aan onze (klein)kinderen en welke rol spelen het klimaat en nieuwe verdienmodellen als de deeleconomie hierbij? Grip op je Vermogen biedt de antwoorden. Lees alles over het programma.

Win kaarten voor ‘Grip op je Vermogen’

Seasons mag 20 x 2 vrijkaarten weggeven voor het congres t.w.v. € 32,50 p.p. (incl. lunch & consumpties). Vul hier snel het formulier in (vóór 10 september) en maak kans op twee gratis entreekaarten.

Lees ook:

Natuurfotowedstrijd: stuur je mooiste natuurfoto in! Win het boek Wildplukken Win een Skeppshult-pakket Win de nieuwste, gesigneerde cd ‘Wachter’ van Nynke Laverman Deze winactie loopt t/m 10 september 23:59 uur. Winnaars krijgen bericht via e-mail. Bekijk hier onze spelvoorwaarden.


Gratis voor jouMeer Acties en aanbiedingen