Win het boek ‘De kunst van simpel koken’ van Alice Waters- gesloten

Marene Hendriksen

29 September 2018

De kunst van simpel koken

Deze winactie is afgelopen. In de nieuwste Seasons delen wij ons enthousiasme over het boek ‘De kunst van simpel koken’ van Alice Waters. Met meer dan 250 seizoensrecepten biedt dit boek meer dan genoeg inspiratie voor in de keuken. Wij mogen 5 exemplaren weggeven! In het voorwoord van ‘De kunst van simpel koken’ schrijft Jonah Freud, culinair journalist en eigenaar van De Kookboekenwinkel in Amsterdam, dat liefhebbers haar boeken verslinden en stuk koken. Toch is er nog nooit een in Nederlandse vertaling uitgekomen. Tot nu. Uit twee recente kookboeken van Alice Waters selecteerde Jonah meer dan 250 seizoensrecepten.

Meer over Alice Waters

Alice is een van de invloedrijkste chefs van Noord- Amerika op het gebied van duurzaam en bewust koken. Haar restaurant Chez Panisse (sinds 1971) in Californië is wereldberoemd. Daarnaast is ze al meer dan vier decennia een voorvechter van lokale duurzame landbouw. Dit zie je dan ook terug in al haar boeken.

Kans maken op ‘De kunst van simpel koken’?

Vul dan snel onderstaand winformulier in!

Deze winactie loopt t/m 17 november 23:59 uur. De winnaar wordt willekeurig gekozen en krijgt bericht via e-mail. Bekijk hier onze spelvoorwaarden. Bekijk ook onze andere winacties!


Gratis voor jouMeer Acties en aanbiedingen