Win ‘De kleine gids voor kamerplanten’- gesloten

Anne Bonthuis

25 January 2019

planten

Deze winactie is afgelopen. Wij zien de Engelse Emma Sibley een beetje als de Jamie Oliver van de kamerplanten. In haar nieuwste boek ‘De kleine gids voor kamerplanten’ geeft ze advies over de beste zorg en tips over stekken, verpotten en snoeien van 60 populaire planten. Leuk nieuws: wij mogen 3 boeken cadeau geven!

Over Emma Sibley

Gestimuleerd door haar grootouders was ze al heel jong bezig met bloemen, planten en tuinieren, maar echt los ging het met haar liefde voor groen toen ze van haar hobby, het maken van plantenterrariums, haar baan maakte en de winkel London Terrariums opende. Ze pakte er de Britse hoofdstad mee in, werd lid van de Britse Vereniging voor Cactussen en Vetplanten, geeft workshops door het hele land en schrijft boeken waarin ze haar liefde voor groen deelt. Wat háár favoriete plant is? Emma: “Dat verandert nogal vaak, maar op dit moment is dat de Monstera obliqua, vanwege het blad met de ovaalvormige gaten en de manier waarop hij groeit: als een wilde bos omhoog, maar er zijn altijd een paar stengels die graag willen hangen. Dat ziet er echt fantastisch uit.”

Kans maken?

Vul snel onderstaand winformulier in!

De kleine gids voor kamerplanten, Emma Sibley, ISBN 9789461431974, € 12,50, goodcook.nl Deze winactie loopt t/m 28 februari 2019 23:59 uur. De winnaar wordt willekeurig gekozen en krijgt bericht via e-mail. Bekijk hier onze spelvoorwaarden. Bekijk ook onze andere winacties!


Gratis voor jouMeer Acties en aanbiedingen