Slow cooking: win een ecostoof – gesloten

Marjolein ter Braak

22-05-2020 18:00:08

ecostoof

Op pad terwijl je eten vanzelf gaart? Dat kan met een fijne Ecostoof. Lees hier hoe het werkt, en maak kans op een ecostoof. We mogen namelijk één lezer blij maken. Niet gewonnen? Maak dan gebruik van de korting van 10 euro.

Hoe werkt een ecostoof?

Breng thuis je eten aan de kook. Zet de opgewarmde pan met eten in de Ecostoof. In de isolerende stoof, gemaakt van linnen en gerecycled textiel, blijft het eten zo heet dat het vanzelf gaart. Ideaal om mee te nemen voor een picknick tijdens een dagje weg, op de fiets, in de auto, op de boot, of gewoon thuis. 

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Je kunt er alle kanten mee op

Je kunt er allerlei gerechten mee maken. Groente, vlees, vis, rijst, couscous en zelfs yoghurt. De gemiddelde bereidingstijd is tussen de 30 en 45 minuten. Maar als je bijvoorbeeld draadjesvlees maakt, heeft dat natuurlijk langer nodig. Hier vind je allerlei recepten die je met de stoof kunt maken. Prijs: € 89, www.ecostoof.nl

Lezersactie

Seasons mag één exemplaar weggeven. Kans maken? Vul dan hieronder je gegevens in. Niets gewonnen? Maak dan gebruik van een leuke korting van € 10. Kijk op www.ecostoof.nl en vul in de webshop de kortingscode ECO in bij je winkelmandje. Alleen geldig voor de Ecostoof, de actie duurt tot eind augustus 2020.

Deze winactie loopt t/m 15 juni 2020 23:59 uur. De winnaars worden willekeurig gekozen en krijgen bericht via e-mail. Bekijk hier onze spelvoorwaarden. Bekijk hier andere Mail & Win acties.

De nieuwste Seasons:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Nu in de winkel!

Meer Acties en aanbiedingen