Doe mee en win een Metalbird- gesloten

Anne Bonthuis

27 August 2018

metalbird

Deze winactie is afgelopen. Ken je ze al, die leuke en gezellige vogels van Metalbird? Het zijn vogelsilhouetten gemaakt van cortenstaal. In de buitenlucht krijgen ze daardoor een roestlaagje, waardoor ze nog meer opgaan in de natuurlijke omgeving. Wij vinden ze prachtig, dus extra leuk dat we 3 lezers blij mogen maken met een Metalbird! Je bevestigt de vogels makkelijk in de tuin, op het terras of op het balkon. Een hamer is alles wat je nodig hebt. De tak waarop ze zitten heeft een scherp puntje zodat je ze zo in een stam of ander stuk hout kunt slaan. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, van vrolijk roodborstje en stoere specht tot exotische paradijsvogel. Kijk op metalbird.nl voor het hele assortiment.

Over Metalbird

Oorspronkelijk komen de Metalbirds uit Nieuw Zeeland. Ontwerper Phil Walters bedacht de vogels, geïnspireerd door de straatkunst van Banksy. Henk Lakeman uit Amsterdam zag de metalen vogels bij zijn vriend en besloot om de Metalbirds vanuit Nederland te maken en verkopen. Metalbird ondersteunt het werk van Vogelbescherming Nederland. Van elke vogel die je koopt gaat een bedrag naar de bescherming van vogels en hun leefgebied.

Kans maken?

Vul dan snel onderstaand formulier in! Als je wint, ontvang je een vogel naar keuze, de XXL versie uitgezonderd.

Bekijk ook onze andere winacties! Deze winactie loopt t/m 29 september 23:59 uur. Winnaars worden willekeurig getrokken en krijgen bericht via e-mail. Bekijk hier onze spelvoorwaarden.


Gratis voor jouMeer Acties en aanbiedingen