Win vrijkaart voor beurs Meesterlijk – gesloten

Anne Bonthuis

7 September 2018

meesterlijk

Deze winactie is afgelopen. Op Meesterlijk komen ambacht en vormgeving samen. Vaklieden, designers, modeontwerpers en foodkunstenaars delen op deze beurs hun passie voor design en ambacht met een groot publiek. Leuk nieuws: wij mogen 10 lezers blij maken met een vrijkaart! In de warm aangeklede industriële ruimtes van de Westergasfabriek word je van 30 november tot en met 2 december deskundig geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van stijl en design. Je vindt er de nieuwste collecties handgemaakte authentieke kwaliteitsproducten, koopt producten rechtstreeks van de ontwerper zelf en bekijkt bijzondere tentoonstellingen. In de Zuiveringshal word je gastronomisch verwend door topchef Gijsbert Bianchi.  

Meer dan honderd makers

Alle vakgebieden en disciplines zijn op Meesterlijk aanwezig, vertegenwoordigd door meer dan honderd makers. Ontdek beeld- en ornamentsnijdster Anna Stringer die haar excellente vaardigheden demonstreert. Ruth Visser, ambachtelijk meubelstoffeerder, toont de techniek van het capitonneren. Textielrestaurator Sadegh Memarian is op Meesterlijk aan het werk. Maar ook de nieuwste collecties van tassenontwerpster Hester van Eeghen en modeontwerper Michael Barnaart van Bergen zijn te koop. Jan Matthesius, geroemd om zijn geweldige technische vaardigheden, brengt in een spectaculaire presentatie zijn geheimzinnige machines voor het edelsmeden tot leven. Bewonder verder het vlecht- en fijnscheerwerk van Sven Hoogerhoud en Esmé Hofman. Die laatste spraken wij ook voor de nieuwste woonspecial van Seasons. Zij beheerst als een van de weinigen in Nederland de eeuwenoude techniek van fijnscheenwerk. Haar ontwerpen – traditionele manden, maar ook designlampen – ogen frêle. Toch zijn er stevige spierballen voor nodig om te vlechten met hout. Openingstijden: 12 tot 18 uur Locatie: Westergasfabriek (Zuiveringshal & Machinegebouw), Pazzanistraat 37, Amsterdam

Kans maken op een vrijkaart?

Vul dan snel onderstaand winformulier in!

Deze winactie loopt t/m 29 september 23:59 uur. De winnaar wordt willekeurig gekozen en krijgt bericht via e-mail. Bekijk hier onze spelvoorwaarden. Bekijk ook onze andere winacties!


Gratis voor jouMeer Acties en aanbiedingen