Win het boek ‘LICHT’ van Jolanda Linschooten

Marene Hendriksen

28 December 2018

Jolanda Linschooten

Avonturier, auteur en fotograaf Jolanda Linschooten reist af naar het noorden van Noorwegen om te leven tussen de Sami, een van oorsprong nomadisch volk. Dat betekent slapen bij -30. En leren kijken zoals de Sami: in het donker, met je hart. Ze schreef ook een boek genaamd ‘LICHT’. Goed nieuws: wij mogen 3 exemplaren weggeven!

Jolanda Linschooten

Jolanda Linschooten is professioneel fotograaf, filmmaker & auteur. Ze onderneemt avontuurlijke reizen, schrijft boeken & reportages en organiseert fotografiecursussen. Ze schreef al verschillende boeken waaronder ‘Eenzame uren’, ‘Keerpunt Alaska’ en haar nieuwste boek ‘LICHT’. Jolanda werkt als freelancer voor verschillende tijdschriften als National Geographic Magazine, Run2Day en Seasons.

Boek LICHT

De natuurbeleving van LICHT is 255 pagina’s dik en is een echte visuele beleving. Verhalen zijn voorzien van adembenemende foto’s maar ook handgetekende kaartjes en illustraties zie je terug. De fotoverhalen zijn geïnspireerd op licht dat mensen in beweging brengt. Denk aan het noorderlicht, pastel sneeuwlicht, sterrenlicht, poolnacht en middernachtzon. Een voor een pure avonturen aangevuld met interessante kaders vol wetenswaardigheden over licht. Natuurbeleving, avontuur en persoonlijke ontwikkeling zijn de thema’s van het boek.

Theatervoorstelling ‘Geheimen van de poolnacht’

Jolanda Linschooten geeft deze maand in zes theaters in Nederland een mutlimediapresentatie onder de titel ‘Geheimen van de poolnacht’. Kijk voor data, locaties en entreekaarten op jolandalinschooten.nl onder multimediapresentaties en lezingen.

Kans maken op het boek LICHT?

Vul dan snel onderstaand winformulier in!

Deze winactie loopt t/m 24 januari 2019 23:59 uur. De winnaar wordt willekeurig gekozen en krijgt bericht via e-mail. Bekijk hier onze spelvoorwaarden. Bekijk ook onze andere winacties! TEKST EN FOTOGRAFIE: JOLANDA LINSCHOOTEN


Gratis voor jouMeer Acties en aanbiedingen